Systeemonderhoud en Beheercontracten

Met VDE ICT kunt u rekenen op deskundigheid en ervaring. Met jarenlange ervaring in het bedienen van zakelijke klanten, bieden wij een uitgebreide en professionele dienstverlening.

VDE ICT neemt de volledige zorg voor uw ICT uit handen dankzij onze expertise en ervaring. Of het nu gaat om ad-hoc storingen of beheer met een contract, wij staan voor u klaar. Met een beheercontract kunt u rekenen op regelmatig onderhoud en reparaties op locatie. Wij hechten veel waarde aan preventief onderhoud en persoonlijk klantcontact.

Als u al een eigen systeembeheerder of netwerkbeheerder heeft, kunnen wij u nog steeds uitstekend van dienst zijn met professionele ondersteuning. Daarnaast fungeren wij graag als uw sparringpartner om het maximale rendement uit uw automatisering te halen.

                                                                              Beheercontract

 Een beheercontract van VDE ICT biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf. Een beheercontract is een overeenkomst tussen een uw bedrijf en VDE ICT waarin afspraken worden gemaakt over het beheer, de ondersteuning en het onderhoud van de ICT-infrastructuur van uw bedrijf. Hier zijn enkele voordelen van een beheercontract op een rijtje:

 ·     Expertise en ervaring: VDE ICT beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van ICT-beheer.

 ·      Proactief onderhoud: Met een beheercontract wordt het proactieve onderhoud van de ICT-infrastructuur verzorgd. Hiervoor hebben wij diversen opties die wij graag           met u komen bespreken.

 ·     Snelle probleemoplossing: Een beheercontract omvat ook technische ondersteuning bij ad-hoc stroringen. Het is zelfs een SLA is bij ons af te sluiten.

 

            Kortom, bij VDE ICT kunt u ontspannen en vertrouwen op onze zorgeloze dienstverlening. Laat ons u ontzorgen!