Back up en Beveiliging. 

Èèn van de belangrijkste zaken in zowel de particuliere en bedrijfsomgeving is back-up en beveiliging.

Een back-up op harde schijf of tape kan gevoelig zijn voor storingen en menselijke fouten. hiervoor heeft VDE ICT een aantal geautomatiseerde back-up oplossingen;

Automatische back-up op een Nas met dubbele hardeschijf zodat hij niet zomaar zijn data kan verliezen ook met een uitwijkmogelijkheid op een co-locatie of onedrive is mogelijk. Alles word gemonitord en er worden meldingen gegeven als er iets niet goed gaat waarop direct actie kan worden ondernomen. 

Ook met de opkomst van cloud oplossingen is het huren van online opslag, en hiermee de online back-up, zeer aantrekkelijk geworden. Bijkomend voordeel is dat de back-up niet op uw locatie wordt opgeslagen waardoor de data bijvoorbeeld bij brand behouden blijft.

VDE ICT draagt zorg voor het controleren en juist uitvoeren van deze back-ups.

 

Beveiliging, Antivirus en Data Beveiliging

Voorkomen is beter dan genezen. 

VDE ICT levert zeer goed beveiligde routers om hackers buiten de deur te houden en VDE ICT werkt met Kaspersky Antivirus en internet security Software.

Geavanceerde antivirus- en beveiligingsoplossingen beschermen onder andere tegen Virussen, Malware, Webcamspionage, Online tracking, Ransomware en andere vormen van oplichting.

Ook een beveiligde VPN verbinding naar uw systeem of kantooromgeving realiseren behoort tot de mogelijkheden.