Virtualisatie

Virtualisatie van uw oude en nieuwe servers

 

Virtualisatie

Voor al onze nieuwe servers gebruiken we de virtualisatietechniek van VMWARE, maar ook om uw oude servers levend te houden of te pgraden kunn we deze migreren naar dit platform.

Het platform

Het VMware latform is al enkele jaren marktleider op het gebied van virtualisatie van servers. dit is bereikt mede door de hoge betrouwbaarheid van het linux besturingssysteem wat op de achtergrond draait.

 

Traditionele methoden om hoge beschikbaarheid van je applicaties te waarboren is het inzetten van cluster technologie of het inzetten van fout tolerante hardware (als je de in-memory transacties niet kwijt wilt raken). Binnen je virtualisatie omgeving kunt je HA implementeren. Dan ben je echter alleen verzekerd tegen het vastlopen van je OS.

Binnen het virtualistie platform is het ook mogelijk snapshots te maken en indien een calamiteit voordoet kan dit in een handomdraai teruggezet worden naar een eerdere staat van de machine, zo blijft de uitval minimaal en de werking gegarandeerd.

 

Uw voordeel:

- Lagere hardwarekosten

- Lagere migratiekosten

- Klaar voor de toekomst en uitbreidbaar

- Stabiel en efficiënt platform

- Snelle en pijnloze migratie door onze gecertificeerde specialisten.

- Meerdere besturingssystemen kunnen tegelijk draaien op 1 machine.

 

Traditioneel is software, bijvoorbeeld een besturingssysteem, één op één gekoppeld aan de hardware. Bij virtualisatie wordt de hardware uiteraard wel toegepast maar kunnen er meerdere besturingssystemen gelijktijdig op deze hardware draaien omdat je de recources kan delen of deels kan toewijzen per machine.

 

 

Ook op Facebook en Whatsapp!(06-20793783)

Bel ons: 085-2101414

VDE ICT

Sluisweg 29

1761JV

van Ewijcksluis

 

Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn verkrijgbaar op aanvraag.