Diensten

Profiteer van onze profesionele dienstverlening

Wij kunnen u helpen met onze kennis en ervaring

 

Vanwege onze jarenlange ervaring met zowel particulier en zakelijke klanten heeft u aan ons een echte professionele dienstverlener, we hebben alles al gezien van thuiscomputer tot datacenter; niks is te gek! Wij nemen de zorg uit uw handen door professionaliteit en ervaring. Bijvoorbeeld bij een beheer contract werken we niet alleen op afstand ook doen we regelmatig beheer en raparaties op locatie, dit voor preventief ondehoud en het persoonlijke klantcontact. Ook wanneer u wel eigen systeembeheerders of netwerkbeheerders heeft kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn.

Als u bijvoorbeeld u handen te kort komt, wij zijn een uitstekende teamplayer!

Een eerlijk tarief en advies is waar wij voor staan. met onze kennis kunt u dus alle kanten op!

Bedrijfs Advies, Hulp en Beheer

 

Door onze ervaring in het bedrijfsleven kunnen wij u altijd een passend advies geven, bijvoorbeeld of u in de cloud moet of juist niet.

 

Met onze brede kennis zijn wij ook uitermate geschikt als sparring partner om meer rendement uit uw automatisering te halen.

wij hebben zeer veel kennis met migraties naar nieuwe omgevingen en verstand van zeer veel software paketten.

 

Zo kunnen wij ook uw ICT-personeel ondersteunen in hun werk, dragen oplossingen aan en zorgen ervoor dat u meer rendement uit uw ICT-omgeving haalt. Wij ondersteunen uw personeel in de keuze, aanschaf en levering van hardware- en softwareoplossingen en kunnen u volledig ontzorgen.

 

Maar gewone computerhulp is uiteraard ook mogenlijk, gewoon even een ad-hoc storing oplossen behoort zeker tot onze dienstverlening!

Projecten en inlenen

 

Door onze ruime ervaring met diversen projecten zijn wij een zeer geschikte partner om in te huren voor ondersteuning tijdens uw ICT projecten.

 

Ook voor de complete ontzorging kunt u ons inhuren;

We zorgen goede planning van het project binnen de organisatie. Het analyseren van de planningsrisico's en het afstemmen van alle processen van een project. Als projectplanner monitoren we de actuele voortgang van een project ten opzichte van de planning die wwe van te voren gemaakt hebben en sturen we het project bij indien nodig. we zorgen dat de juiste peroon op de juiste plek staat!

Back up en Data management.

 

Een back-up op harde schijf of tape kan gevoelig zijn voor storingen en menselijke fouten. hiervoor hebben wij een aantal geautomatiseerde back-up oplossingen;

 

onder andere; automatische back-up op een Nas met dubbele hardeschijf zodat hij nooit zomaar zijn data kan verliezen eventueel zelfs met een uitwijkmogelijkheid op een co-locatie is mogelijk.

 

Ook met de opkomst van cloudoplossingen is het huren van online opslag, en hiermee de online back-up, zeer aantrekkelijk geworden. Bijkomend voordeel is dat de back-up offsite wordt opgeslagen waardoor de data, bij b.v. brand, behouden blijft. VDE ICT draagt zorg voor het controleren en juist uitvoeren van deze back-ups.

 

Vraag naar onze mogelijkheden!

Wat onze klanten zeggen;

Sterkste punt van de dienstverlening van VDE is de transparantie. VDE is helder over wat er wordt gedaan of geleverd en geeft duidelijke uitleg. Daardoor krijgen we geen verassingen achteraf en weten we hoe het werkt.

 

#James van Rutten

Ook op Facebook en Whatsapp!(06-20793783)

Bel ons: 085-2101414

VDE ICT

Sluisweg 29

1761JV

van Ewijcksluis

 

Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn verkrijgbaar op aanvraag.